Danske Maritime-besøg fra OECD trak opmærksomhed

OECD-cheføkonom Barrie Stevens var inviteret til København af Danske Maritime, hvor han gennemgik sin rapport, der spår vækst til den havbaserede økonomi. Nu starter OECD et program ud fra rapporten.

Læs mere
Vækstteam: Gå efter bruttoværditilvækst og beskæftigelse

Efter dialogmødet 23. juni med regeringens vækstteam for Det Blå Danmark opfordrer Danske Maritime til at fokusere på den økonomiske vækst her i landet, og på hvor der er arbejdspladser i Danmark på spil. 

Læs mere
Vi skal have skabt et blåt DNA i erhvervsuddannelser

Den maritime industri har behov for at få løftet erhvervsuddannelserne og få flere praktikpladser. Det blev drøftet på et medlemsmøde hos Danske Maritime den 15. juni 2016. 

Læs mere
OECD: Havet slår andre industrier i vækst

I rapporten ‘The Ocean Economy in 2030’ beskrives, hvordan industrier knyttet til havene såsom fiskeri, skibsbygning og havvindmøller står foran voldsom vækst og mere end andre erhverv. OECD fremlægger rapporten mandag i København.

Læs mere
Danske Maritime-besøg fra OECD trak opmærksomhed
Vækstteam: Gå efter bruttoværditilvækst og beskæftigelse
Vi skal have skabt et blåt DNA i erhvervsuddannelser
OECD: Havet slår andre industrier i vækst
E-mailadresse:
Fulde navn:
Virksomhed:
Afmeld
Log på
Udskriv

 

forside1 forside2 forside3

Brancheforeningen Danske Maritime

Danske Maritime er branche- og arbejdsgiverforening for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe. 

Som et serviceorgan for medlemsvirksomhederne er det blandt vores fremmeste opgaver at bidrage til, at den danske maritime industri kan fortsætte sin mangeårige succes og styrke sin globale konkurrenceevne. Det gør vi blandt andet ved at arbejde for de bedst mulige rammevilkår for den danske maritime industri.

 

 

Medlemmer af Danske Maritime

Danske Maritimes medlemmer arbejder med udvikling, produktion og servicering i den maritime sektor. Foreningens medlemmer er globalt orienterede og omfatter maritime udstyrs- og serviceleverandører samt skibsværfter.

Se en oversigt over Danske Maritimes medlemmer og beskrivelser af de enkelte medlemsvirksomheder ved at klikke på linket nedenfor.

 

Danish Maritime Days 2016

Danske Maritime er en del af Danish Maritime Days. I år afholdes Danske Maritime og vores medlemmer Danish Maritime Technology Conference den 26.-27. oktober 2016 i Lokomotivværkstedet i København. 

Danish Maritime Days bringer hele den globale maritime industri sammen i uge 43 i København. Danish Maritime Forum afholdes den 26.-27. oktober 2016.

 

 

København

Danske Maritime
Amaliegade 14, 1. sal, 1256 København K


Tlf.: 33 13 24 16

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bruxelles

Danish Maritime
79, Rue du Cornet, 1040 Bruxelles


Tlf.: +32 (02) 230 6934