Ny maritim lærlingekoordinator skal hjælpe med 200 nye praktikpladser

Jo Dietrich er ny maritim lærlingekoordinator hos Danske Maritime, hvor hun skal skaffe praktikpladser i projektet Fremtidens Maritime Håndværker. Et tilbud kan blive, at virksomheder får lærlinge i kortere tid.

Læs mere
Danske Maritime øger forsvarssamarbejde med Canada

Danske Maritime tager til Canada to gange i den nærmeste fremtid for at fremme eksporten til den canadiske flåde, der vil have grøn dansk teknologi. 

Læs mere
Maritim industri fokuserer på fair konkurrence i det blå vækstteam

Regeringen har udpeget to af Danske Maritimes medlemmer, Thomas S. Knudsen fra MAN Diesel & Turbo og Christina Ørskov fra Orskov Yard, i det ny vækstteam for Det Blå Danmark.

Læs mere
Danmark mødes med Kina i Shanghai om grøn skibsbygning

Når erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen besøger Kina i denne uge er den danske maritime industri og øget samarbejdet med kinesiske værfter i centrum. Danske Maritime er med.

Læs mere
Ny maritim lærlingekoordinator skal hjælpe med 200 nye praktikpladser
Danske Maritime øger forsvarssamarbejde med Canada
Maritim industri fokuserer på fair konkurrence i det blå vækstteam
Danmark mødes med Kina i Shanghai om grøn skibsbygning
E-mailadresse:
Fulde navn:
Virksomhed:
Afmeld
Log på
Udskriv

 

forside1 forside2 forside3

Brancheforeningen Danske Maritime

Danske Maritime er branche- og arbejdsgiverforening for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe. 

Som et serviceorgan for medlemsvirksomhederne er det blandt vores fremmeste opgaver at bidrage til, at den danske maritime industri kan fortsætte sin mangeårige succes og styrke sin globale konkurrenceevne. Det gør vi blandt andet ved at arbejde for de bedst mulige rammevilkår for den danske maritime industri.

 

 

Medlemmer af Danske Maritime

Danske Maritimes medlemmer arbejder med udvikling, produktion og servicering i den maritime sektor. Foreningens medlemmer er globalt orienterede og omfatter maritime udstyrs- og serviceleverandører samt skibsværfter.

Se en oversigt over Danske Maritimes medlemmer og beskrivelser af de enkelte medlemsvirksomheder ved at klikke på linket nedenfor.

 

Danish Maritime Days 2016

Danske Maritime er en del af Danish Maritime Days. I år afholdt Danske Maritime og vores medlemmer Danish Maritime Technology Conference den 26.-27. oktober 2016 i Lokomotivværkstedet i København. 

Danish Maritime Days bringer hele den globale maritime industri sammen i uge 43 i København. Danish Maritime Forum afholdes den 26.-27. oktober 2016.

 

 

København

Danske Maritime
Amaliegade 14, 1. sal, 1256 København K


Tlf.: 33 13 24 16

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bruxelles

Danish Maritime
79, Rue du Cornet, 1040 Bruxelles


Tlf.: +32 (02) 230 6934